До уваги водіїв: де у Херсоні на день міста перекриють рух транспорту

Автор: Аркадій Ліснічук 10 Сентября 2019 16:10

14-го вересня у день святкування 241-шої річниці із заснування Херсона у місті за кількома маршрутами перекриють рух транспорту. Відповідне розпорядження підписав Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко.

Так, майже із самого ранку, а точніше о 10:00, буде перекрито рух транспорту по проспекту Ушакова (від вулиці Портової до набережної по проспекту Ушакова). Повноцінний рух транспорту на даній ділянці дороги відновлять о 19:00.

Також на півгодини, з 13:00 до 13:30, перекриють ще одну частину проспекту Ушакова (від вулиці Олеся Гончара до Преображенської). Перекриття дороги пов’язано із проведенням велопробігу. У вищевказаний час даним маршрутом зможе курсувати тільки громадський транспорт.

Під час проведення вечірнього гала-концерту на набережній у парку Слави буде перекрито рух чотирма вулицями: Перекопською (від Петра Калнишевського до Кременчуцької), Гімназичною (від Лютеранської до Дружби), Артилерійською (від Перекопської до Героїв Крут) та вулицею Дружби (від Гімназичної до Перекопської). Патрульні перекриють вищевказані вулиці о 17:00, а рух транспорту буде відновлено об 00:00. У цей час право проїзду матиме тільки громадський транспорт.

Також відомо, що для забезпечення публічного порядку у місцях святкування буде посилений контроль зі сторони патрульної поліції. Для недопущення нещасних випадків на гала-концерті будуть чергувати рятувальники й медики.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів