Чотирилапі стражі правопорядку: кінологічний центр поліції Херсонщини відвідали маленькі гімназисти

Автор: Аркадій Ліснічук 21 Октября 2019 19:20

Працівники відділу ювенальної превенції організували для учнів молодших класів Херсонської багатопрофільної гімназії №20 екскурсію в кінологічний центр поліції області. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Спочатку кінологи розповіли дітям, які породи собак використовують на службі в поліції, з якого віку дресирують тварин та які етапи навчання проходять собаки, щоб стати справжніми фахівцями своєї справи. Учні дізналися, що собаки навчені виявляти вибухові речовини, наркотики, шукати по сліду людей або предмети, забезпечувати правопорядок під час масових заходів. У виконанні службових завдань собаки завжди поруч з правоохоронцями.

Переконатися в професіоналізмі тварин діти змогли на спеціальному тренувальному майданчику кінологічного центру, де чотирилапі демонстрували свої уміння та здібності. А особливе захоплення у гімназистів викликала демонстрація затримання правопорушника. Кінолог у спеціальному захисному одязі зображував роль зловмисника, якого переслідує і затримує службовий пес.

Хлопці та дівчата встигли потоваришувати зі службовими собаками, охоче фотографувалися з ними і зрозуміли, наскільки важлива їх допомога у щоденній роботі поліції.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів