Чим дивуватиме глядачів Херсонський театр ім. Куліша у вересні

Автор: Дарья Мельник 29 Августа 2019 16:25

Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Куліша повернувся з довгострокової відпустки і готових зустрічати гостей. У цьому місяці для прихильників підготували не лише добре відомі виставки, а й сюрпризи від акторів з інших міст. Відкриватиме вересневу програму музична інтерактивна казка під назвою «Неймовірні перевтілення». Юних херсонців чекатимуть 1 вересня о 13:00.

Та на цьому приємності для маленьких глядачів не закінчилися, на них очікує ще чотири неймовірні спектаклі:

8 вересня – дитяча музична вистава «Аліса та її День народження»;

15 вересня – музична казка «Коза-Дереза»;

22 вересня – музично-інтерактивна казка «Малюк і Карлсон»;

29 вересня – маленька казка про велику дружбу «Сюрприз».

Початок вистав о 12:00.

Хто не читав української літератури, а саме творів відомої письменниці Лесі Українки, той багато пропустив. Однім з величних творів є драма-феєрія «Лісова пісня». Дирекція театру вирішила не просто відтворити її на сцені, а на свіжому повітрі. Дія вистави розгортається на сцені театру у лісі, біля озера, і срібний місяць висвітлює чарівне сяйво душі Мавки. Режисер вистави і художник-постановник дуже вдало використали природні декорації. Ця вистава не залишить вас байдужими і справить неймовірне враження. Черговий показ проведуть 8 вересня о 19:30.

15 вересня відбудеться показ епатажно-сатиричної комедії «#Фейс_контроль». Актори театру покажуть на власному прикладі, як ідеал краси може змінити ваше життя та нашкодити йому. Презентують комедію херсонцям на сцені під дахом. Початок о 18:00.

На сцені під дахом розкриються три історії поневіряння по Європах трьох українських нелегалів. Аби заради роботи дістатися Ірландії, вони готові на все – на страждання, приниження, на зречення власної національності, на підлість і навіть смерть. Приходьте 18 вересня, о 18:00 на спектакль «Межа» та дізнайтеся, які випробування підготувала для них доля.

Не обійдеться і без моновистав. Поціновувачі даного жанру зможуть переглянути декілька, а саме:

4 вересня – «Монолог актриси»;

11 вересня – «Порожнеча»;

20 вересня – «Get Happy».

Початок моновистав як завжди о 18:00.

Також для глядачів підготували дві драми «Незнайомка» (11 вересня) та «Два серця» (29 вересня). Що стосується комедій, то вони пройдуть 21 та 22 вересня. Актори вистав «Моя дорога Сільвія» та «Місто щасливих людей» чекатимуть на вас.

Окрім місцевих акторів на головній сцені виступатимуть представники інших театрів, які презентують нові вистави: «Чорний квадрат» (5 вересня), «Мужчина по вызову» (16 вересня), «Боїнг-Боїнг» (23 вересня) та «Заручники» (27 вересня).

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів