Переможець "МастерШеф" випустив книгу рецептів для школярів Херсонщини

Автор: Дарья Мельник 01 Мар. 2019 12:59

У Каховських навчальних закладах подбали про харчування учнів. Як раніше повідомляв сайт «Гривна», неодноразово батьки скаржилися на отруєння, через неякісні продукти та одноманітне меню. Аби припинити хвилю скарг, відділ освіти Каховської міської ради розпочав черговий експеримент в шкільних їдальнях, який буде до вподоби усім. До експерименту долучився відомий український кухар, переможець проекту "МастерШеф-5" Євген Клопотенко. Він розробив нову рецептурну книгу страв, враховуючи фінансові можливості освітніх закладів та різноманітні вимоги, від яких ми не маємо права відхилятися.

«Не дивлячись на те, що у нас непогано організоване харчування, все ж маємо постійні нарікання на одноманітність та застарілість меню. Наразі, до кінця цього навчального року ми відпрацюємо рецептурну книгу на базі їдалень шкіл № 3, № 4, гімназії»,- зазначив начальник в Управління освіти Каховської міської ради Михайло Гончар.

Також Гончар додав, якщо страви діти сприйматимуть краще, то з нового навчального року у всіх школах запровадять нове меню. Тоді вже в управлінні звітуватимуть про закупку нового обладнання та перелік харчі для приготування.

Тэги:

Приєднуйтеся до нас:
Telegram-канал «Херсонська Гривна»
Google News
Більше матеріалів